Laua etikett

225,00


Õppetund 1. Sissejuhatus laua etiketti ja serveerimisomadustesse
Peokultuur ja etikett
Lauatekstiil (laudlina, salvrätikud)
Paber- ja tekstiilist salvrätikute kasutamise reeglid
Istumine laua taga
Kuverti mõiste
Lauanõud ja söögiriistad (serveerimiseks ja individuaalseks)
Prillid

Õppetund 2. Mõnede roogade serveerimise reeglid. Kuidas süüa
suupisted
munaroad
supid
pasta
lihatoidud
kalatoidud

Tund 3. Teeetikett
teelaua omadused
magustoidu tüübid
magustoitude ja jäätise söömise reeglid
puuviljade söömise reeglid

Õppetund 4. Õhtusöök-praktika restoranis
Restorani etikett (kuhu kott panna, kes tellimuse teeb, sildid ettekandjale, jootraha jne)
omandatud teadmiste praktiline rakendamine